Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,8 488 hodnocení
Přidat hodnocení
5
461x
4
7x
3
4x
2
3x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
AN Avatar autora Antonín Novotný | 14.1.2020
Super skvělí
RK Avatar autora Roman Kosař | 14.1.2020
Super ????????
ŠL Avatar autora Štěpán Lauda | 7.1.2020
Spokojenost
Avatar autora Vítek Černík | 6.1.2020
Super obchod doporučuji, férové jednání
LC Avatar autora Lukáš Chrobák | 1.1.2020
Hele nejvic prehledna stranka jednani v pohode rychle doruceni a velky vyber ❤❤❤
F Avatar autora Filip | 26.12.2019
Nejlepší obchod v ČR
J Avatar autora Jana | 22.12.2019
Jsem nadmíru spokojená! 13.12 jsem objednala balík pro přítele k Vánocům. Už 17.12 byl na Zásilkovně. Bohužel jedna část byla poškozena, ale reklamace byla vyřízena ihned. Stačilo poslat e-mail a obratem mi někdo z obchodu volal (bylo okolo sedmé večer!) Reklamace bleskově vyřízena a nový díl přišel do druhého dne. Služby tohoto e-shopu využiji určitě i do budoucna a doporučím ho všem svým známým kuřákům! Fakt super! Jen tak dál!
MT Avatar autora Michal Tvrdík | 21.12.2019
Rychle vyřízené a super CBD. Radost nakupovat
PJ Avatar autora Patricie Javorská | 21.12.2019
Spokojenost!
AR Avatar autora Anna Rottová | 18.12.2019
Jsem nadmíru spokojená.
J Avatar autora jerry | 18.12.2019
S tímto obchodem jsem naprosto spokojen! už několik let zde nakupuji a nikdy nebyl v ničem problém .. rychlost dodání,kvalitně zabalené zboží a komunikace se zákazníkem je na špičkové úrovni ..Takových lidí kteří se dokáží věnovat svému shopu na 100%a váží si zákazníka je málo .Super shop!
PM Avatar autora Petr Michalek | 18.12.2019
Super
MK Avatar autora Marek Káňa | 17.12.2019
Perfektní e-shop. Dobrý výběr, ceny přijatelné. Objednávka vždy velmi rychle vyřízena a doručení většinou do druhého dne. Rozhodně stojí za to,tady nakoupit.
BK Avatar autora Beata Koubova | 17.12.2019
????
LP Avatar autora Lukáš Procházka | 16.12.2019
Good
JK Avatar autora Jana Königová | 15.12.2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
TF Avatar autora Tomáš Friedrich | 14.12.2019
Skvělý
T Avatar autora Tyler | 14.12.2019
Super! ????
VK Avatar autora Vladimir Kastornoy | 13.12.2019
Spokojenost 100%
JP Avatar autora Jan Pavlík | 9.12.2019

Stránka 1 z 25 , položek celkem: 488

// Skript Smartemaling
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.