Vítáme Vás na našem vesmírném webu Space Stoners. Milovníci skleněných bongů, vaporizérů, CBD a dalších kuřáckých specialit.....Doprava zdarma od 1300 CZK přes Zasilkovna.cz.

Hodnocení obchodu

4,9 609 hodnocení
Přidat hodnocení
5
574x
4
11x
3
7x
2
3x
1
14x
Nevyplňujte toto pole:
LV Avatar autora Lukáš Vostarek | 21.1.2021
Rychlé dodání doporučuji TOP ????????????????????doporučuji ! RAW velký výběr
DV Avatar autora David Vlastík | 21.1.2021
Vse v poradku, doporucuji!
M Avatar autora Marty | 20.1.2021
Super obchod... 100%%
K Avatar autora Keny | 10.1.2021
Vstřícná obsluha a hlavně rychle vyřízené objednávky..
VH Avatar autora Vaclav Hercok | 22.12.2020
100% spokojenost,jen tak dál,rozšiřujte sortiment co to jde ????????????????????????
JT Avatar autora Jirka Turek | 6.12.2020
Dobrý den před více jak týdnem jsem zaplatil objednávku č. 0202005905 A chtěl bych se zeptat jak je na tom momentálně objednávka ? Ptám se protože mi přišel e-mail ve kterým bylo psáno jak sem spokojený s vašim obchodem a jestli bych doporučil bonga a tak tak mám obavy zda nepřevzal objednávku někdo jiný nebo je to v pořádku Předem děkuji za odpověď s pozdravem Jiří Turek
Z Avatar autora Zdenek | 30.11.2020
Velmi spokojen příště si obědnám znova top 100
P Avatar autora Patrik | 24.11.2020
10/10.. jednani, rychlost dodani, kvalita + maly darecek jako pozornost
TV Avatar autora Tomáš Vyorálek | 16.11.2020
Pět dní stále nic nepřišlo
JS Avatar autora Jakub Soukup | 15.11.2020
Pecka domluva, pecka dodání, nemohu si stěžovat. Jasná volba. ????
AR Avatar autora Aleksandar Reljin | 13.11.2020
Šiřoký výběr , vše přehledně a výhodně + měl jsem problém s platbou ale vše se rychle vyřešilo a bez problémů za což sem moc moc vděčný . Díky a budu se těšit na vaši zásilku určitě ještě nakoupím přes váš obchod
M Avatar autora MILO | 11.11.2020
Super spolupráce. Slušně vybavený shop. Doporučuji.
TK Avatar autora Tomáš Král | 10.11.2020
Když se si obejdal bongo v hodnotě 5tisic korun tak po do ručení sem zjistil když sem otevřel krabici že bong je rozbitný na dvě půlky tak sem zaslal email že mi bongo přišlo rozbité na dvě půlky a že žádám o výměnu nebo vrácení peněz a odstoupení od kupní smlouvy ale nedočkal jsem se odpovědi tak jsem zavolal pán mi zdelil že to není možný něco takového a že mám zaslat e-mailem fotky jak to vypadá tak jsem to udělal a čekal na vyjádření a nic bez odpovědi i přes několik e-mailu a neúspěšnych telefonátu proto abych se dočkal vyjádření e-shopu bez významné
MS Avatar autora Marek Střeleček (Administrátor) 11.11.2020
A vy si myslíte, že jsme nonstop online ? nebo jak si myslíte, že reklamace probíhá pro pana Králíka bude reklamace probíhat stejně jako u každých zákazníků. Díkes * jinak je pro prosím Vás objednal není to, odvozené slovo od slova oběd apod.
P Avatar autora pavel w. | 29.10.2020
kupuju pravidelne a spokojenost :>
T Avatar autora Tereza | 28.10.2020
????????
Avatar autora Sophia Šagátová | 22.10.2020
Úžasný výber, rýchle dodanie, diskrétnosť a hlavne cením super spätnú väzbu na hocijakú otázku:). Za mňa maximálna spokojnosť
T Avatar autora TB | 20.10.2020
Super přístup, ceny, ale hlavně rychlost
TU Avatar autora Tomáš urban | 20.10.2020
Rychlé dodání .. bezpečně baleno ..naprostá spokojenost
J Avatar autora Jakubko420 | 19.10.2020
moc dobri obchot fakt supr
D Avatar autora davtekk | 4.10.2020
objednané zboží nedoručeno

Stránka 1 z 31 , položek celkem: 609

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.