Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 343 hodnocení
Přidat hodnocení
5
325x
4
5x
3
4x
2
3x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora | 22.6.2019
Obchod nemohu doporučit, jelikož jsem dnes navštívil kamennou prodejnu a prodavač (zjevně pod vlivem) byl velmi nepříjemný, na mé upozornění reagoval slovy, že pokud se mi jeho přístup nelíbí, ať se klidím a ukázal směrem ke dveřím a na mou otázku zda si dělá legraci řekl: "Máš nějaký problém kurva?!". Návštěva proběhla 22.6. kolem 11:30, za kasou byl mladý kluk kolem 25 se žlutými vlasy.
MS Avatar autora 22.6.2019
Ano přesně tak, když se neumíte chovat, jednodušší řešení, nakupvoat zde nemusíte, ono na slovo zboží není skladem, znamená prostě není :-) Děkujeme jenom pro příště si prosím neotvírejte ústa. Jinak jsou zelený ty lojzo :-)
MV Avatar autora | 19.6.2019
Super
PS Avatar autora | 18.6.2019
Super
DH Avatar autora | 18.6.2019
Rychlé dodání Doporučuji
A Avatar autora | 16.6.2019
Super udelalo mi to uklidnujici stav doporucuji.
LB Avatar autora | 11.6.2019
Všechno super dodání do druhého dne :))
MP Avatar autora | 9.6.2019
Výborné
JH Avatar autora | 8.6.2019
????
B Avatar autora | 5.6.2019
Vše ok))
DS Avatar autora | 5.6.2019
????????
Avatar autora | 4.6.2019
Vse ok!
PB Avatar autora | 3.6.2019
mega v chillu :)
Avatar autora | 2.6.2019
Vsechno ok :)))
JJ Avatar autora | 1.6.2019
????????
PK Avatar autora | 31.5.2019
Objednávka prebehla úspešne a potešili ma nálepky ktoré k objednávke prihodili zdarma :)
KD Avatar autora | 29.5.2019
Vše ok, obsluha super.
MR Avatar autora | 29.5.2019
Top
RT Avatar autora | 22.5.2019
Uplná spokojenost ????
SP Avatar autora | 22.5.2019
Ne, nepříjemná obsluha
MS Avatar autora 22.5.2019
Ono je to složitý, když je někdo prostě hlupák, že :-)
VN Avatar autora | 22.5.2019
Doporučuju, dodání rychlé a zapalovač s papírkami jsou perfektní

Stránka 1 z 18 , položek celkem: 343

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.