Vítáme tě na vesmírném webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, které každý Stoner potřebuje ! ! Doprava od 1200 CZK ZDARMA přes Zasilkovna.cz / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okénko.

Hodnocení obchodu

4,9 256 hodnocení
Přidat hodnocení
5
244x
4
5x
3
2x
2
2x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
DK Avatar autora | 16.2.2019
MK Avatar autora | 16.2.2019
Výběr, vstřícnost, komunikace, rychlost - to jsou domény tohoto shopu. Často se dají vychytat slevové kódy, takže i vyšší ceny různých produktů se dostanou na rozumnou úroveň. Určitě potěší dárky zdarma, které si sám můžeš vybrat a že je z čeho!
TH Avatar autora | 16.2.2019
Vždy je vše v pořádku. Rychlost doručení je úžasná ????
JS Avatar autora | 16.2.2019
Spokojenost, rychlost.
VH Avatar autora | 13.2.2019
Vse slape jako kotlik
AI Avatar autora | 13.2.2019
Velmi spokojena!
FJ Avatar autora | 11.2.2019
Velmi spokojený.
Avatar autora | 11.2.2019
Všechno bez problémů.
DT Avatar autora | 10.2.2019
Velmi spokojený, vše proběhlo bez problému :D
PB Avatar autora | 10.2.2019
Velice spokojen jak s přehledem objednávky tak doručením vše bez problémů super
MS Avatar autora | 10.2.2019
10/10 Vsetko vzdy pride tak ako ma za par dni. Skoda ze CBD je u nas zakazane.
KM Avatar autora | 9.2.2019
Super vše přišlo krásně zabalené a rychle
MO Avatar autora | 6.2.2019
Ďakujem, absolútne spokojný....
VH Avatar autora | 5.2.2019
cislo jedna!
Avatar autora | 4.2.2019
Naprosta spokojenost, prislo vse jak mela a i s mensim dareckem za nakup :)
MJ Avatar autora | 3.2.2019
Doporučuji ☺
PS Avatar autora | 3.2.2019
Moc.
DM Avatar autora | 2.2.2019
Koukám že tu záporné recenze mažou
MS Avatar autora 2.2.2019
Nemažou :-D jen si stačí přečíst reakci, ono zboží můžete, dle zákona vrátit. Stačí jen komunikovat ! ! ! S pozdravem Space Stoners Kdyžtak předchozí reakce, aby jste byl spokojen : Tak vy jste si ani nepukl? tak nám zašlete zboží, dle reklamačního řádu my Vám moc rádi zboží vyměníme, bez komunikace neuděláte ale bohužel nic :-D
JH Avatar autora | 2.2.2019
Naprostá bomba v pondělí okolo 13 hodiny jsem objednal v úterý okolo 15 přišlo. Příště si asi koupím silnější ten 3% není moc znát ale doprava a komunikace SUPER
MS Avatar autora 2.2.2019
3 % Liquid je temer pro celodenní vapování :-) Pak je otázka, co přesně od liquidu požadujete :-)
TT Avatar autora | 31.1.2019
Naprostá spokojenost, výborná komunikace, rychlé dodání, pečlivé a diskrétní balení, nebyl jsem tu naposledy :)

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 256

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.