Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 368 hodnocení
Přidat hodnocení
5
348x
4
6x
3
4x
2
3x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
TH Avatar autora | 22.7.2019
Vše v pořádku. Rychlé dodání + dárek. Rád se vrátím na další nákup.
VZ Avatar autora | 22.7.2019
Vše v pořádku, již nekolikaty nákup a na nic si nemůžu stěžovat ???? i při návštěvě prodejny mi obsluha přišla víc než vstřícná, v Praze už nikam jinam nepůjdu! Peace pokud by šlo 10 hvězd tak bych je dal.
TH Avatar autora | 22.7.2019
Všev pohodě
M Avatar autora | 20.7.2019
Všechno cajk :)
Avatar autora | 18.7.2019
Super
J Avatar autora | 18.7.2019
Dodání den po objednávce, ceny OK, vrátím se :)
DF Avatar autora | 17.7.2019
Rychle doruceni kvalita nejlepsi komunikace suprova ...dopurucuji
EZ Avatar autora | 17.7.2019
Jo dobrý, ceny sou adekvátní a dodání taky brzo, jen mě trochu zarazilo že zabalená váha nesla známky používání, funguje tak to neřeším, ale přijde mi to mírně nefér.
MS Avatar autora 17.7.2019
Tak známky používání ? Poprosím o foto, my používáme profesionální váhy ne tento basic kousek
JC Avatar autora | 17.7.2019
Spokojenost!
G Avatar autora | 17.7.2019
Velice spokojen ????
MS Avatar autora | 17.7.2019
rychlé dodání, podložka pod bong navíc, blunty zdarma :)
JS Avatar autora | 16.7.2019
Very nice:)
FS Avatar autora | 16.7.2019
Maximální spokojenost, doručení přes Zásilkovnu za méně jak 24h!! Mimo Prahu, na západ ČR! Paráda.
Avatar autora | 16.7.2019
Doporučuji, rychlé dodání! Určitě objednám znovu. :)
VJ Avatar autora | 15.7.2019
Doporučuji
MP Avatar autora | 15.7.2019
Nejlepší servis!!
PN Avatar autora | 14.7.2019
Koupil denní vás stojan bez podstavců na zapalovače
JK Avatar autora | 13.7.2019
Rychlé dodání velice děkuji.
TP Avatar autora | 13.7.2019
Díky jako vždy spokojenost.????????????????nemůžu si absolutně na nic stěžovat jen že to tak rychle mizí:(.ne prdel.????????.Peace ♡♡
Š Avatar autora | 13.7.2019
☘️????????

Stránka 1 z 19 , položek celkem: 368

// Skript Smartemaling
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.