Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 326 hodnocení
Přidat hodnocení
5
309x
4
5x
3
4x
2
3x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
RT Avatar autora | 22.5.2019
Uplná spokojenost ????
SP Avatar autora | 22.5.2019
Ne, nepříjemná obsluha
MS Avatar autora 22.5.2019
Ono je to složitý, když je někdo prostě hlupák, že :-)
VN Avatar autora | 22.5.2019
Doporučuju, dodání rychlé a zapalovač s papírkami jsou perfektní
KB Avatar autora | 21.5.2019
Dodání rychlý, papírky a blunty k tomu, bong krásnej, doporučuju určitě
VK Avatar autora | 21.5.2019
Rychle dodání to sice ano, akorát když si objednám konkrétní chuť tak si ji beru z nějakého důvodu. A ne že mi bez udání důvodu, budou vyměněny 3 prichute. Uplne jiné než sem si objednala a to byli všechny skladem. To je jak kdybych si obj televizi Panasonic a došla mi LG. Takže tak. Jinak spokojenost a doufám, že další nákup už bude podle objednávky a ne že si tam dáte co vám zrovna padne pod ruku. Na obchod pslala a žádná odezva. Proč nedošlo to co sem si objednala. ????
DR Avatar autora | 21.5.2019
Maximálně spokojený
MG Avatar autora | 18.5.2019
Super obchod.. Věci vždy přišli do 2-3 dnů. Velký sortiment a zaručená kvalita. Jen ty ceny jsou o něco vyšší, ale to asi od Pražského smoke shopu musím čekat. Téměř vždy jsem byl spokojený, jen jednou přišel vadný kousek.
TK Avatar autora | 17.5.2019
Nejlepší **** shop v republice ‼️ Příjemný a znalý salesman‼️ Doporučuje 11 stoner z deseti ????
DG Avatar autora | 15.5.2019
Topec, díky za zapalovač a píčovinky navíc???? určitě nakoupim znovu!
M Avatar autora | 12.5.2019
Doručeno do 3 dnů. Bezpečně zabaleno v bublinkové fólii... (Jediný zmatek mi udělalo, že mi přišla zpráva o čísle balíku České pošty, a když jsem ji zadal do vyhledávače balíků, tak neexistuje. Další den mi ale přišla zpráva od České pošty se stejným číslem balíku. ) Jinak reagují velmi rychle. Dárek mi nedorazil :( Velký výběr zajímavých produktů, a za dobrou cenu, lepší jak si zajít do nějakého obchodu u nás, zaměřeno takto specificky. Spokojený
FP Avatar autora | 11.5.2019
Paráda, dobře zabaleno Doporučuji spokojenost
JP Avatar autora | 9.5.2019
Vše dorazilo v pořádku :)
AG Avatar autora | 9.5.2019
Obchod komunikuje, takže 90 procent. Spokojenost
VB Avatar autora | 8.5.2019
Top
DP Avatar autora | 8.5.2019
Kšiltovka je skvělá a zbytek věci taky v pořádku. Tenhle obchod bych určitě doporučil všem space stonerum ????
MK Avatar autora | 4.5.2019
Obchod jak má být. Objednám,dostanu odpověď s potvrzenim a druhý den už mi píše kurýr že mi veze zásilku. 100% spokojenost a příště objednávám zase ze space stoners. Peace ????
JJ Avatar autora | 4.5.2019
Super
Avatar autora | 4.5.2019
Velmi spokojený
MK Avatar autora | 28.4.2019
Velmi spokojena
LP Avatar autora | 28.4.2019
Neskutecna spokojenost jak s oblecenim, bongy tak i cbd. Doruceni az nemozne rychle. Vzdy vse dorazilo v poradku a dokonce i s dvema darky zdarma navic.

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 326

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.