Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 342 hodnocení
Přidat hodnocení
5
325x
4
5x
3
4x
2
3x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora | 18.6.2018
Super obchod, pečlivě zabaleno, přišlo do druhého dne. Komunikace a přístup 10/10. Určitě brzy zase nakoupím :)
M Avatar autora | 18.6.2018
Zboží perfektně zabaleno, přišlo za 1 den. Komunikace, ceny, přístup... za mě vše OK
MS Avatar autora | 14.6.2018
Nejlepší servis, nejlepší shop!
FS Avatar autora | 10.6.2018
Bong suprově zabalený, přišel do 2 dnů.
DR Avatar autora | 8.6.2018
Super kramek :-) a i do Hollandu dorucili bez jediny praskliny :-P
MB Avatar autora | 7.6.2018
Bonga a ostatní píčoviny nekupuju jinde. :-)
KS Avatar autora | 7.6.2018
Naprosto spokojená jak já, tak i přítel. Velmi rychlé doručení, naprosto bezkonkurenční bongy!!! Už se těším na další nákup na této stránce! Mohu jen doporučit! ❤️
TK Avatar autora | 31.5.2018
Hodně dobrý
VM Avatar autora | 31.5.2018
Úžasný obchod a řešení problémů na jedničku! Víc takových! ????????????
JP Avatar autora | 26.5.2018
Pecka materiál aj fotka :)
LZ Avatar autora | 10.5.2018
Naprosto skvěly obchod. Kvalitni zboží a plně informovaný a ochotný personál.
Avatar autora | 8.5.2018
Bezva obchod s kvalitním zbožím
PC Avatar autora | 6.5.2018
????????????????
JR Avatar autora | 5.5.2018
????????????
IK Avatar autora | 5.5.2018
Fakt skvelý obchod a výber... čakám už len na dalšie a nové produkty
TT Avatar autora | 2.5.2018
Spokojnosť a TOP komunikácia :)
Avatar autora | 30.4.2018
Pohoda, rychlí doručení, a max spokojenost.:)
VG Avatar autora | 28.4.2018
Maximálně spokojen
VN Avatar autora | 27.4.2018
SJ Avatar autora | 26.4.2018
Skvělý! Hlavně ty bluntiky ???? Na jedničku s hvězdičkama!

Stránka 13 z 18 , položek celkem: 342

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.