Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 343 hodnocení
Přidat hodnocení
5
325x
4
5x
3
4x
2
3x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
RA Avatar autora | 22.1.2018
Zdravím, s objednávkou jsem velmi spokojen a stránku už jsem osobně doporučil přátelům, velké díky taky za dárek v podobě kšiltovky. S pozdravem Robert Adámek
MH Avatar autora | 22.1.2018
Bez problému , přehledný. ????
Avatar autora | 22.1.2018
Obchod mohu všem doporučit. Přehledné a rychlé hledání.
MF Avatar autora | 21.1.2018
Prostě Top
Avatar autora | 19.1.2018
+ Nejrychlejší jednání obchodu

AP Avatar autora | 18.1.2018
JK Avatar autora | 17.1.2018
Mužu doporučit všem.Rychlost dodaní zboží a hlavně kvalita.110%
RH Avatar autora | 14.1.2018
spoko na 100...ToP ;)
OV Avatar autora | 13.1.2018
Nejvíc obchod Space stoners prostě kvalita.. . Takhle má vypadat obchod 21.století
JD Avatar autora | 13.1.2018
Pro mě jedinej obchod , velký výběr , palec hore
DZ Avatar autora | 11.1.2018
+ Přehledný a pravdivý výběr zboží v e-shopu + Rychlá a jasná komunikace + Libový obchůdek + Ještě libovější přístup + Poradí a pomůžou + Vždycky se těším na další nákup <3 Nemám co vytknout
RK Avatar autora | 7.1.2018
Všechno super!
RH Avatar autora | 6.1.2018
Topka!
Avatar autora | 25.12.2017
+ Super komunikace
+ Okamžitá expedice
+ Bleskurychlá komunikace na sociálních sítích
+ Kvalita sortimentu
+ Nabídka sortimentu (široká nabídka)
- Prodejna jen v Praze :(

Jedna z nejlepších zkušeností s obchodem tohoto druhu. Našel jsem vše, co jsem hledal + všechno dodané zboží bylo nejvyšší kvality. I před Vánocmi nebyl problém doručit zboží tařka do druhého dne. Nespočet soutěží na sociálních sítích o jejich produkty, přičemž výhra je absolutně nadstandartní :)
H Avatar autora | 24.12.2017
+ Dobry obchod.. Dorucily kdy napdaly i kdyz bylo pred svatky.
+ Komunikaci skvela
+ Sposta zbozi
+ Bombs
- Nemaji zadny

Skvely obchod
Avatar autora | 11.11.2017
+ Rychlost
+ Supr zbozi
+ Kvalita

Rychle dodani. Zadne zbytecne papirovani. Za me super.
M Avatar autora | 21.10.2017
+ Bleskove odeslana zasilka

Siroky vyber a bleskove dodani
S Avatar autora | 8.10.2017
+ Komunikace

Avatar autora | 13.9.2017
+ Asistent obchodu vstřícný, znalý svého oboru, dostatečný výběr v sortimentu

ER Avatar autora | 8.9.2017
+ Přehledné
+ Velký výběr
+ Rychlé a diskrétní doručení

Opravdu dobrý eshop pro každého stonera

Stránka 17 z 18 , položek celkem: 343

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.