Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,8 544 hodnocení
Přidat hodnocení
5
511x
4
11x
3
6x
2
3x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jan Koutecký | 24.5.2020
Vše co jsem si objednal došlo v pořádku a ve skvělém stavu
RV Avatar autora Radek Vorel | 23.5.2020
Rychlé doručení
PV Avatar autora Petr Vinařský | 23.5.2020
Rychlé dodání, příjemné ceny a sortiment. Spokojenost. :)
IS Avatar autora Iveta Sokolová | 20.5.2020
Super????????
SS Avatar autora Simon Sidlo | 20.5.2020
Super interiér, super lidi. PROSTĚ TOP
Avatar autora Matěj Šešina | 17.5.2020
Spokojenost, hodně v chillu. Škoda, že nejsou k nákupu samolepky .(
Avatar autora Miloš Ďurkovič | 17.5.2020
Spokojnosť. Absolútne . Ďakujem
VH Avatar autora Vendy Hejčlová | 16.5.2020
Vse super
AK Avatar autora Adam Karnold | 9.5.2020
Kvalitní obsluha a kvalitní zboží :)
Avatar autora S. | 5.5.2020
4.5.20 jsem se setkal s docela nepříjemným chováním personálu - nic upřimně neslušného, ale prodavač (ten s tetováním) rozhodně na mě přívětivý nebyl.
AJ Avatar autora Adela Jeriová (Administrátor) 5.5.2020
To mate dobrý ????
A Avatar autora Adam | 29.4.2020
Vždycky příjemný personál a o zákazníka je vždy skvěle postaráno ????????
J Avatar autora Juraj | 28.4.2020
Vše super, doporučuji.
M Avatar autora Marcel | 28.4.2020
Spokojenost, doporučuju. ???????? piece
TH Avatar autora Tomáš Hmilanský | 22.4.2020
Skvělá nabídka, nakoupené zboží je rychle expedováno. TOP ????????
LF Avatar autora Lukáš Fabián | 21.4.2020
Krása střídá nádheru, Pecka bong ????????
RV Avatar autora Radek Vorel | 20.4.2020
Vše super, doporučuji.
ŠN Avatar autora Šimon Novotný | 19.4.2020
Maximálně :)
MP Avatar autora Martin Parizek | 14.4.2020
Vse v poradku
MK Avatar autora Matěj Kapr | 9.4.2020
Majitel je nervní a zalezi v jake nalade je, kdyz s nim jednate. Zbozi ma v poradku a ceny nejsou spatne, i kdyz jsou tu veci, ktere sezenete v jinych eshopech za polovinu ceny ???? hodnotim kladně.
AJ Avatar autora Adela Jeriová (Administrátor) 9.4.2020
Díky ono otvírat hubu jen tak umí asi každý včetně p. Kapra ze.
VP Avatar autora Vojtěch Pertlik | 9.4.2020
Jsem velice spokojen, super bong, čistý hit, doručení do par hodin

Stránka 1 z 28 , položek celkem: 544

// Skript Smartemaling
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.