Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 393 hodnocení
Přidat hodnocení
5
371x
4
7x
3
4x
2
3x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
JH Avatar autora | 20.8.2019
Mohli by být větší balíčky za výhodnější ceny ale jinak vřele doporučuji.
P Avatar autora | 20.8.2019
Super shop. objednal sem hromadu věcí všechno hoří a nebo vede kouř jak má a navíc sem k objednávce dostal dárek zdarma v podobě skleněnky takže vřele doporučuji všem vesmírným kosmonautům :)
SM Avatar autora | 20.8.2019
Spokojená
PP Avatar autora | 20.8.2019
Velmi dobré
TK Avatar autora | 19.8.2019
Zásilka přišla druhý den, takže spokojenost, jen mi nepřišel dárek, na který jsem se těšil, ale tak stane se. ????
J Avatar autora | 18.8.2019
Top, zboží druhy den od objednávky doma!
S Avatar autora | 17.8.2019
Naprostá spokojenost
W Avatar autora | 17.8.2019
Dobře
AH Avatar autora | 14.8.2019
Velmi rychle dodání, kvalitní produkty, cena odpovídá + malý dáreček. Naprostá spokojenost
MK Avatar autora | 14.8.2019
Rychlé dodání.
MF Avatar autora | 12.8.2019
skvělý výběr za celkem slušné ceny.. objednal jsem a následující den balíček dorazil. co víc si přát :) do budoucna si od vás určitě pár věcí zakoupím.
MP Avatar autora | 8.8.2019
Najhorší personál aký som kedy v obchode zažil... nepríjemný a neslušný
MS Avatar autora 8.8.2019
Jak se chováš v krámu ty, tak se bude chovat personál, tipuji slovák co se sem přijde zeptat na trávu jak idiot !!!! My ti lézt doprdele nebudeme, na to jsou tu jiní :-)
D Avatar autora | 6.8.2019
Super, dik
MV Avatar autora | 5.8.2019
Kupoval jsem tu bongo, je to jediný obchod kde měli přesně to, co hledám (tlusté sklo a silný podstavec). Pak i chillum a čistič, poradili mi tak aby chillum pasoval a čistič taky dobrej, lepší než tablety do myčky.
VN Avatar autora | 5.8.2019
Top obchod, nákup přišel snad za dva dny. Odpověděli ochotně na všechny otázky. Určitě doporučuju, ví o čem mluví, ví co je pro koho dobrý.
LF Avatar autora | 4.8.2019
Rychlé dodání
JU Avatar autora | 4.8.2019
Rychlé dodání, produkty odpovídající popisu, vše v pořádku, doporučuji
PM Avatar autora | 3.8.2019
Super,rychle dodání,jsem spokojená????
TR Avatar autora | 3.8.2019
????
JM Avatar autora | 2.8.2019
Veliká spokojenost

Stránka 1 z 20 , položek celkem: 393

// Skript Smartemaling
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.