Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 298 hodnocení
Přidat hodnocení
5
284x
4
5x
3
2x
2
3x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora | 20.3.2019
Super
MR Avatar autora | 20.3.2019
5/5
R Avatar autora | 19.3.2019
Všetko perfektné. Zásielka rýchlo dorazila. Všetko v 100% stave. Odporúčam.
K Avatar autora | 16.3.2019
Zboží dorazilo velmi rychle a vše bylo ok
MB Avatar autora | 14.3.2019
Jsem velice spokojen jen jsem měl špatný výběr a velikost bongu není propracovaná natolik, takže tem malý bongig funguje jak fajfka ale i tak dobře kope ????????????????????????
EE Avatar autora | 12.3.2019
Spokojená. Zboží dorazí vždy rychle.
KS Avatar autora | 11.3.2019
TOP
MS Avatar autora | 11.3.2019
Bez jediného minusu. Skvělý přístup, výběr, proste všechno. Už nikam jinam, pouze sem!
MM Avatar autora | 10.3.2019
Perfektní přístup i při dodatečné změně objednávky, velmi rychlé dodání, zboží vždy zcela v pořádku. Maximální spokojenost!
MS Avatar autora | 10.3.2019
Rychlé dodání a parádní přístup.
Avatar autora | 3.3.2019
Profesionální přístup, rychlé dodání, prostě skvělý.
FH Avatar autora | 26.2.2019
Dnes příšly cbd palice, vše v pořádku a kvalitka, doufám ze postupem času v e-shopu bude i hašiš. Vřele doporučuji, budu kupovat každý měsíc pouze a jen v Space Stoners!
MM Avatar autora | 26.2.2019
Doporučuji, rychlé dodání, vše bez problémů.
NN Avatar autora | 26.2.2019
Doporučuji, rychlé dodání, super stránka.
JN Avatar autora | 26.2.2019
TOP
AS Avatar autora | 25.2.2019
Vše přišlo dříve než jsem čekal.
Avatar autora | 23.2.2019
Jsem velice spokojený. Vše přišlo v pořádku a v top kvalitě dříve, než jsem čekal.
SM Avatar autora | 20.2.2019
Já jsem spokojená přišlo mi to co jsem si objednala +parádní samolepky:) a doručení bylo také rychlé
V Avatar autora | 19.2.2019
Jiné zboží než bylo propagováno
MS Avatar autora 19.2.2019
Aha :-D
LN Avatar autora | 18.2.2019
Spokojenost, rychlé doručení.

Stránka 2 z 15 , položek celkem: 298

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.