Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 338 hodnocení
Přidat hodnocení
5
321x
4
5x
3
4x
2
3x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
DG Avatar autora | 15.5.2019
Topec, díky za zapalovač a píčovinky navíc???? určitě nakoupim znovu!
M Avatar autora | 12.5.2019
Doručeno do 3 dnů. Bezpečně zabaleno v bublinkové fólii... (Jediný zmatek mi udělalo, že mi přišla zpráva o čísle balíku České pošty, a když jsem ji zadal do vyhledávače balíků, tak neexistuje. Další den mi ale přišla zpráva od České pošty se stejným číslem balíku. ) Jinak reagují velmi rychle. Dárek mi nedorazil :( Velký výběr zajímavých produktů, a za dobrou cenu, lepší jak si zajít do nějakého obchodu u nás, zaměřeno takto specificky. Spokojený
FP Avatar autora | 11.5.2019
Paráda, dobře zabaleno Doporučuji spokojenost
JP Avatar autora | 9.5.2019
Vše dorazilo v pořádku :)
AG Avatar autora | 9.5.2019
Obchod komunikuje, takže 90 procent. Spokojenost
VB Avatar autora | 8.5.2019
Top
DP Avatar autora | 8.5.2019
Kšiltovka je skvělá a zbytek věci taky v pořádku. Tenhle obchod bych určitě doporučil všem space stonerum ????
MK Avatar autora | 4.5.2019
Obchod jak má být. Objednám,dostanu odpověď s potvrzenim a druhý den už mi píše kurýr že mi veze zásilku. 100% spokojenost a příště objednávám zase ze space stoners. Peace ????
JJ Avatar autora | 4.5.2019
Super
Avatar autora | 4.5.2019
Velmi spokojený
MK Avatar autora | 28.4.2019
Velmi spokojena
LP Avatar autora | 28.4.2019
Neskutecna spokojenost jak s oblecenim, bongy tak i cbd. Doruceni az nemozne rychle. Vzdy vse dorazilo v poradku a dokonce i s dvema darky zdarma navic.
DH Avatar autora | 28.4.2019
Supr :)
AK Avatar autora | 28.4.2019
Absolutni spokojenos. Ne jak u konkurence kde si neco objednam a cekam tyden vubec na odpoved...u space stoners spokojenost. Rychlost, baleni a darek k tomu
EB Avatar autora | 28.4.2019
Úplná spokojnosť
B Avatar autora | 27.4.2019
???? top kůra
S Avatar autora | 26.4.2019
Obědnal jsem Bong, dnes měl přijít ale jakoby obchod nebyl proveden 2/5 tomuto obchodu
DS Avatar autora | 21.4.2019
Doručení velice rychlé. Super komunikace a velká škála bongů a příslušenství, určitě si každý vybere.
JK Avatar autora | 20.4.2019
Byl jsem moc spokojený
AB Avatar autora | 19.4.2019
Paráda doručení do dvou dnů a Zapalovače krásné a ve skvělém stavu a nálepky mě moc potěšily hned doplnily moji zbirku :)

Stránka 2 z 17 , položek celkem: 338

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.