Vítáme tě na vesmírném webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, které každý Stoner potřebuje ! ! Doprava od 1200 CZK ZDARMA přes Zasilkovna.cz / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okénko.

Hodnocení obchodu

4,9 261 hodnocení
Přidat hodnocení
5
248x
4
5x
3
2x
2
3x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
MJ Avatar autora | 3.2.2019
Doporučuji ☺
PS Avatar autora | 3.2.2019
Moc.
DM Avatar autora | 2.2.2019
Koukám že tu záporné recenze mažou
MS Avatar autora 2.2.2019
Nemažou :-D jen si stačí přečíst reakci, ono zboží můžete, dle zákona vrátit. Stačí jen komunikovat ! ! ! S pozdravem Space Stoners Kdyžtak předchozí reakce, aby jste byl spokojen : Tak vy jste si ani nepukl? tak nám zašlete zboží, dle reklamačního řádu my Vám moc rádi zboží vyměníme, bez komunikace neuděláte ale bohužel nic :-D
JH Avatar autora | 2.2.2019
Naprostá bomba v pondělí okolo 13 hodiny jsem objednal v úterý okolo 15 přišlo. Příště si asi koupím silnější ten 3% není moc znát ale doprava a komunikace SUPER
MS Avatar autora 2.2.2019
3 % Liquid je temer pro celodenní vapování :-) Pak je otázka, co přesně od liquidu požadujete :-)
TT Avatar autora | 31.1.2019
Naprostá spokojenost, výborná komunikace, rychlé dodání, pečlivé a diskrétní balení, nebyl jsem tu naposledy :)
Avatar autora | 30.1.2019
Moc spokojená
DC Avatar autora | 29.1.2019
Probably worst customer experience in my life. I'm not going to details since it is pretty nasty. Everyone can judge for himself.
AJ Avatar autora 29.1.2019
Zákazník bohužel neunesl ze je CBD na Slovensku nelegální, jinak zajebany curaci a zkurveny fetky nejsme Děkujeme za recenzi :) Škoda ze se tady nevyjadrujete svým rodným slovenským jazykem ???? Juro
Avatar autora | 29.1.2019
super
NH Avatar autora | 29.1.2019
Nejlepší :)
M Avatar autora | 28.1.2019
Super tlaky
KS Avatar autora | 27.1.2019
Pohoda brasko
LN Avatar autora | 26.1.2019
V pohodě
ŠV Avatar autora | 26.1.2019
Ve vůni :)
M Avatar autora | 25.1.2019
Nejlepší shop co může bejt!!
VB Avatar autora | 21.1.2019
????????????
JD Avatar autora | 21.1.2019
Moc super
JM Avatar autora | 21.1.2019
Top !!
JF Avatar autora | 20.1.2019
????????
Š Avatar autora | 20.1.2019
Najlepší
MM Avatar autora | 18.1.2019
Sqělej širokej výběr qalitních potřeb, peckový prostředí a Marek je prostě člověk na svým místě. Jediný místo kde mě baví nakupovat!!!

Stránka 2 z 14 , položek celkem: 261

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.