Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 298 hodnocení
Přidat hodnocení
5
284x
4
5x
3
2x
2
3x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora | 18.2.2019
Děkujeme za bonží, pojmenovali jsme ho Dušan. A jinak jsme spokojeni s vašemi službami. Přeji hezký den.:)
B Avatar autora | 18.2.2019
Super. Rychlé jednání.
DK Avatar autora | 16.2.2019
MK Avatar autora | 16.2.2019
Výběr, vstřícnost, komunikace, rychlost - to jsou domény tohoto shopu. Často se dají vychytat slevové kódy, takže i vyšší ceny různých produktů se dostanou na rozumnou úroveň. Určitě potěší dárky zdarma, které si sám můžeš vybrat a že je z čeho!
TH Avatar autora | 16.2.2019
Vždy je vše v pořádku. Rychlost doručení je úžasná ????
JS Avatar autora | 16.2.2019
Spokojenost, rychlost.
VH Avatar autora | 13.2.2019
Vse slape jako kotlik
AI Avatar autora | 13.2.2019
Velmi spokojena!
FJ Avatar autora | 11.2.2019
Velmi spokojený.
Avatar autora | 11.2.2019
Všechno bez problémů.
DT Avatar autora | 10.2.2019
Velmi spokojený, vše proběhlo bez problému :D
PB Avatar autora | 10.2.2019
Velice spokojen jak s přehledem objednávky tak doručením vše bez problémů super
MS Avatar autora | 10.2.2019
10/10 Vsetko vzdy pride tak ako ma za par dni. Skoda ze CBD je u nas zakazane.
KM Avatar autora | 9.2.2019
Super vše přišlo krásně zabalené a rychle
MO Avatar autora | 6.2.2019
Ďakujem, absolútne spokojný....
VH Avatar autora | 5.2.2019
cislo jedna!
Avatar autora | 4.2.2019
Naprosta spokojenost, prislo vse jak mela a i s mensim dareckem za nakup :)
MJ Avatar autora | 3.2.2019
Doporučuji ☺
PS Avatar autora | 3.2.2019
Moc.
DM Avatar autora | 2.2.2019
Koukám že tu záporné recenze mažou
MS Avatar autora 2.2.2019
Nemažou :-D jen si stačí přečíst reakci, ono zboží můžete, dle zákona vrátit. Stačí jen komunikovat ! ! ! S pozdravem Space Stoners Kdyžtak předchozí reakce, aby jste byl spokojen : Tak vy jste si ani nepukl? tak nám zašlete zboží, dle reklamačního řádu my Vám moc rádi zboží vyměníme, bez komunikace neuděláte ale bohužel nic :-D

Stránka 3 z 15 , položek celkem: 298

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.