Vítáme tě na webu Space Stoners plný kuřáckých potřeb, vodních bongů, vaporizérů a produktů s obsahem CBD ! ! Doprava od 1200 Kč ZDARMA přes Zasilkovna / Nevíte si rady ? Dole naleznete chatovací okno.

Hodnocení obchodu

4,9 389 hodnocení
Přidat hodnocení
5
367x
4
7x
3
4x
2
3x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
Š Avatar autora | 13.7.2019
☘️????????
JP Avatar autora | 9.7.2019
KOPETO ŠLAPETO
DH Avatar autora | 9.7.2019
Pecka k objednávce spousta dárků zdarma.Opravdu sem čumel...
RL Avatar autora | 1.7.2019
Moc spokojen
SC Avatar autora | 29.6.2019
Naštěstí na pohodu
G Avatar autora | 26.6.2019
Doporučuji obchod navštívit jen pokud se tam zrovna nenachází (již zmiňovaný od p. Proška) frajírek se zelenou palicí. Obchod i věci v něm jsou super a je smutné, že to kazí lidský faktor. Jakmile je tam jiný prodavač, je vstřícný, příjemný a hned se tam člověk cítí líp. Dnes jsem se slušně zeptal toho “frajírka” jestli mají to co scháním. Přišla arogantní odpověď, že NE a že pokud sleduju stránky, tak byc se tak blbě neptal.. řekl jsem ok a procházel se po prodejně načež slyším jak si mumlá pod fousy “dement, neumí používat hlavu atd.” Zachoval jsem klid a odešel. Měl by se naučit chovat k zákazníkům s respektem a ne jak namyšlený s prominutím “debílek”. Nedivil bych se, až se někdo neudrží a jednu mu plácne. Máte skvělý byznys, tak si ho nekažte tímhle člověkem. George
MS Avatar autora 26.6.2019
Děkujeme jo od pana Proška :-D, co si tu votvírá hubu pozdravujte :-) Jinak dement jste slyšel asi jenom Vy ale akorát jste to potvrdil .
JP Avatar autora | 22.6.2019
Obchod nemohu doporučit, jelikož jsem dnes navštívil kamennou prodejnu a prodavač (zjevně pod vlivem) byl velmi nepříjemný, na mé upozornění reagoval slovy, že pokud se mi jeho přístup nelíbí, ať se klidím a ukázal směrem ke dveřím a na mou otázku zda si dělá legraci řekl: "Máš nějaký problém kurva?!". Návštěva proběhla 22.6. kolem 11:30, za kasou byl mladý kluk kolem 25 se žlutými vlasy.
MS Avatar autora 22.6.2019
Ano přesně tak, když se neumíte chovat, jednodušší řešení, nakupvoat zde nemusíte, ono na slovo zboží není skladem, znamená prostě není :-) Děkujeme jenom pro příště si prosím neotvírejte ústa. Jinak jsou zelený ty lojzo :-)
MV Avatar autora | 19.6.2019
Super
PS Avatar autora | 18.6.2019
Super
DH Avatar autora | 18.6.2019
Rychlé dodání Doporučuji
A Avatar autora | 16.6.2019
Super udelalo mi to uklidnujici stav doporucuji.
LB Avatar autora | 11.6.2019
Všechno super dodání do druhého dne :))
MP Avatar autora | 9.6.2019
Výborné
JH Avatar autora | 8.6.2019
????
B Avatar autora | 5.6.2019
Vše ok))
DS Avatar autora | 5.6.2019
????????
Avatar autora | 4.6.2019
Vse ok!
PB Avatar autora | 3.6.2019
mega v chillu :)
Avatar autora | 2.6.2019
Vsechno ok :)))
JJ Avatar autora | 1.6.2019
????????

Stránka 3 z 20 , položek celkem: 389

// Skript Smartemaling
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.